Skip to content

GRAFISK FACILITERING

Future-Performance
LEVENDE PRÆSENTATIONER

Internt kursus i grafisk facilitering

Et møderum uden et godt whiteboard og/eller et ordentligt flipoverstativ og levedygtige tuscher er en dødssynd.

Du kender det. Møder, seminarer og seminarer med en masse ord, en masse tekst og ikke mindst en ppt. præsentationer med en masse tekniske data og informationer. Relevant, ikke engagerende. Fakta, ikke følelser. Passivt, ikke involverende.

Hvis I vil optimere og respektere hinandens tid og og bringe hinandens viden i spil på en konstruktiv måde, begynder I at tegne og grafiske skabeloner som en helt almindelig måde at facilitere dialogerne på møderne og seminarerne.

Vi tilbyder interne kurser i grafisk facilitering, som i højere grad er skræddersyet jeres specifikke behov end tilsvarende åbne kurser. På vores kursus i grafisk facilitering udvider du og dine kolleger jeres faglige kompetencer som facilitator, mødeleder, projektleder, instruktør osv. I lærer at skabe større involvering ved at kunne tegne og inddrage andre grafiske elementer i dit arbejde.

Ingen tidligere erfaring eller evner inden for tegning er nødvendigt. Kurset handler ikke om at tegne billeder. Tegningerne og skabeloner er en kommunikativ kompetence, ikke en kunstart.

Grafisk-facilitering

“The ability to draw and communicate visually can no longer be seen as optional.”

Bette Fetter, Author

Skab energi og involvering på jeres møder - lær grafisk facilitering

Næste kursus afholdes den 3. og 4. februar 2020

SÅDAN FOREGÅR DET

Sådan lærer I grundlæggende grafisk facilitering

Kursets målgruppe

Alle der vil skabe bedre møder og skabe merværdi i deres facilitering af møder og workshops ved at kunne anvende grafiske virkemidler som skabeloner og flotte plancher. At kunne beherske de grundlæggende elementer i grafisk facilitering giver som regel en ’imponator-effekt’, der i sig selv skaber mere energi og engagement på møderne.

Grafisk-facilitering
Kursets faglige fundament

Vores oprindelige inspiration er hentet fra San Francisco, hvor den grafiske facilitators fader, David Sibbet, holder til. Han har tegnet og foretaget grafisk facilitering og dokumentation i de sidste 30-40 år, og vi har samarbejdet med David Sibbet og Grove Consultants siden 1995.

Det er dog først inden for de seneste seks-syv år at grafisk facilitering for alvor har vundet indpas i Danmark, ikke mindst på grund af vores mange kurser i grafisk facilitering siden 2013. Siden har Martin Hausmann med sine Bikablo® ikonkort og ikonbøger og kompetente streg øget interessen yderligere for at arbejde visuelt med grafisk dokumentation og facilitering.

INDHOLD
Næste kursus afholdes:

Den 28. og 29. september 2020

Sted:

Kaos design Studio
Industriparken 22A
2750 Ballerup

På et kursus i grafisk facilitering lærer og træner deltagerne

En stor del af tiden på kurset er afsat til praktiske øvelser og feedback for, at deltagerne kan nå at træne så meget som muligt.  På kurset vil der forekomme gruppe aktiviteter, som er designet til at videreudvikle færdighederne i grafisk facilitering og facilitering og samtidig udvikle færdighederne i aktiv lytning.

Alle deltagere får et kursusbevis og et grafisk startkit fra futurefactor.dk for at holde motivationen og træningen i gang, når de kommer tilbage til jobbet igen.

Bonus på køb i webshoppen Futurefactor.dk

Når du har været på et kursus i grafisk facilitering og/eller en Certificeret Facilitatoruddannelse hos os, får du 10% bonus oveni varer, du køber i Future Factors webshop indenfor en måned efter kursusforløbet.

Skriv til os - eller ring på 2040 2052

…og løft indlæringen og stemningen på jeres møder 

Future Performance er flyttet sammen med ACUMEN.dk

Acumen er en spændende og erfaren konsulentvirksomhed,
der udbyder lederudvikling, talent- og organisationsudvikling, konfliktmægling og nu også uddannelser og kurser i facilitering og grafisk facilitering.