Skip to content
Lotte Møller Sørensen
Kontakt Lotte

Lotte Møller Sørensen

Proceskonsulent, facilitator, forfatter & konceptudvikler

Specialer

Jeg er kendt for min analytiske, erfaringsbaserede og intuitive tilgang til at facilitere, coache og rådgive på. Jeg lever mig ind i kulturen og og kobler den enkelte leders udvikling sammen med forretningens behov.

Ny viden, læring, personlig udvikling er en væsentlig drivkraft i mit liv, og jeg lægger vægt på kvalitet, ordentlighed, hårdt arbejde, nærvær, indlevelse i og respekt for andre mennesker.

"Min mission er at hjælpe mennesker med at træffe kloge valg, så de kan bruge deres potentialer på den bedst mulige måde."

Jeg har efterhånden 20 års erfaring som partner, leder og forretningsudvikler i egne virksomheder og 28 års arbejde som proceskonsulent, facilitator, coach og mediator fra mere end hundrede virksomheder og organisationer. Har med stor succes varetaget omfattende talentudviklings- og lederudviklingsprogrammer og organisatoriske transformationsprocesser i store og mellemstore danske virksomheder i ind- og udland samt statslige organisationer.

Derudover er jeg medforfatter til adskillige fagbøger og koncepter om kommunikation, ledelse, strategiske værktøjer og samt personlig udvikling, inklusive MILIFE – et banebrydende koncept i personlig og social kompetenceudvikling  for børn og unge.

Uddannelser og certificeringer

Future Performance er flyttet sammen med ACUMEN.dk

Acumen er en spændende og erfaren konsulentvirksomhed,
der udbyder lederudvikling, talent- og organisationsudvikling, konfliktmægling og nu også uddannelser og kurser i facilitering og grafisk facilitering.