Skip to content
International-Association-of-Facilitators-IAF-2

International Association of Facilitators (IAF)

IAF er den førende uafhængige brancheorganisation inden for professionel facilitering. Organisationen har medlemmer fra 65 forskellige lande og dens arbejde består i at udbrede kendskabet til facilitering og højne den professionelle og etiske standard.

Du kan også læse om IAF’s 6 kernekompetencer og etiske principper her.

Hvis du vil have en international certificering

Der afholdes årlige konferencer i alle regioner i verden, og det er ligeledes IAF World, der har ansvaret for den internationale certificeringsproces.

IAF-EME-Europa-&-Middle-East

IAF EME (Europa & Middle East) Regional Team

I Europa og Mellemøsten er der ca. 400 medlemmer, hvoraf mange arbejder sammen på tværs af landegrænser og deltager i hinandens aktiviteter i de over 20 lokale foreninger.

Et  team arbejder således dedikeret på at koordinere aktiviteterne i EME regionen. Formænd for de enkelte lokale IAF facilitator foreninger eller nogen de udpeger er fuldgyldige medlemmer af det regionale team, når de fremmer facilitering i deres egen by eller land. Derudover er der en række medlemmer, der har sagt ja til at bidrage med et ekstra ansvar for at fremme facilitering i regionen. Du kan læse mere om EME her.

IAF-Denmark

IAF Denmark

IAF Danmark er en afdeling i den verdensomspændende IAF International. Organisationen har hovedsageligt de samme mål som den internationale organisation, men har dog særligt fokus på at skabe en dansk/skandinavisk organisation, som specielt er opmærksom på de danske organisationers behov og kulturelle værdier. Tanken bag organisationen er, at den skal fungere som et fagligt udgangspunkt for at netværk og videreuddannelse. 

 

Lad os tage en dialog om jeres konkrete behov.

Vi svarer dig så hurtigt som muligt.