Skip to content

PERSONDATAPOLITIK

Vi håndterer dine personlige oplysninger sikkert

ACUMEN ApS vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til gældende lovgivning.

Nedenfor kan du læse om ACUMEN ApS’ persondatapolitik.

Når du køber et kursus eller en uddannelse hos os, registreres du i vores økonomisystem.

Dette er hostet eksternt, og vi har en gyldig databehandlingsaftale med leverandøren, som er dansk registreret og derfor underlagt de gældende GDPR regler.

De personlige oplysninger vi registrerer er dit navn, din arbejdsadresse inkl. postnummer, dit arbejdstelefonnummer og arbejds-email. Dertil registreres enten CVR nummer eller EAN nummer. I tilfælde hvor du ikke har en arbejdsadresse, arbejdstelefon og arbejdsmail registreres i stedet privatadresse, privat e-mail og privat telefonnummer.

Registreringen, som bruger i vores system, sker kun ved dit udtrykkelige samtykke. Du skal være informeret om præcis, hvilke oplysninger vi indsamler. Dette sker i forbindelse med din tilmelding til vores kurser og uddannelser. Du har altid ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til via e-mail: we@acumen.dk.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Konsulenter og bogholderi. Kundeoplysninger sælges ikke videre til eksterne firmaer. ACUMEN ApS servere varetages af ACUMEN ApS’ IT-leverandører.

ACUMEN ApS indsamler og opbevarer oplysninger med det formål at kunne fremsende faktura og levere det bestilte kursus eller uddannelse samt til at kunne sende nyhedsbreve ud.

Personoplysningerne registreres hos ACUMEN ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre, at der efter denne periode fortsat består et aktivt kundeforhold, hvor det kan være i kundens interesse, at ACUMEN ApS har kendskab til og benytter de pågældende oplysninger, eller at kunden har givet samtykke til, at oplysningerne må opbevares længere. ACUMEN ApS opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Såfremt du ønsker at vi sletter dine data inden udgangen af de fem år, bedes du rette henvendelse til we@acumen.dk.

Opbevaring sker hos ACUMEN Aps’ hostingpartner.

Alle oplysninger er fortrolige og tilhører ACUMEN ApS.

Future Performance er flyttet sammen med ACUMEN.dk

Acumen er en spændende og erfaren konsulentvirksomhed,
der udbyder lederudvikling, talent- og organisationsudvikling, konfliktmægling og nu også uddannelser og kurser i facilitering og grafisk facilitering.