Skip to content

“PEOPLE WHO SAY IT CANNOT BE DONE SHOULD NOT INTERRUPT THOSE WHO ARE DOING IT.”

– George Bernard Shaw

OM ACUMEN

Ny strategi, nye værdier. “Hvordan kommer vi i gang? Hvordan implementerer vi det bagefter?”

Ny ledergruppe, nye krav og ambitiøse mål? “Hvordan får vi lederne til at fungere sammen og levere resultaterne?”

”Vi har brug for at holde en workshop, hvor vi reviderer vores strategi og sikrer vi holder kursen det kommende år. Kan I facilitere det?”

Skal I i gang med et leder- eller organisationsudviklingsforløb og har I brug for professionelle konsulenter, der kan bistå i hele eller dele af processen? Eller har I behov for en facilitator til at lede jer gennem en workshop, hvor det er afgørende, at alle parter spiller ind, og at I når de definerede mål.

"Before you are a leader, success is all about growing yourself. When you become a leader success is all about growing others."

Vi er en konsulentvirksomhed, som bygger på mange års erfaringer med

Vores erfaring spænder vidt fra mange brancher som energi, produktionsvirksomheder, teater, sygehuse, regioner og kommuner og fagligt specialiserede service- og salgsvirksomheder.

Hvad adskiller os fra andre?
01

Indlevelse & interesse

Vi er bedre til at leve os ind i den særlige organisationskultur og skabe en personlig relation. Kunden betyder faktisk noget for os. 

02

Faglig sparring

Vi bidrager fagligt og professionelt i kundens forretning, unikke vilkår og udfordringer.

03

Inspirerer til forandring

Vi inspirerer og skaber energi, engagement og forandringer.

04

Bred ekspertise

Vi har en bred forretningsmæssig indsigt og faglig ekspertise i de ydelser, vi tilbyder.

05

Holder hvad vi lover

Vi leverer de aftalte resultater – og lidt mere.

PARTNERNE
Vores mission er at bidrage til at udvikle det potentiale, der er i alle mennesker og organisationer, så de opnår større personlig og forretningsmæssig succes.
Lotte Møller
Partner og adm. direktør

“Min mission er at hjælpe mennesker med at træffe kloge valg, så de kan bruge deres potentialer på den bedst mulige måde.”

Læs mere om Lottes baggrund

Vagn Strandgaard
Co-founder og Partner

“Jeg er kendt for sin innovative tilgang til personlig og organisatorisk udvikling, som har udmøntet sig i mange nye koncepter.”

Læs mere om Vagns baggrund

Referencer

Vi har erfaringer fra udviklingsprocesser i mange af de helt store danske virksomheder, både i og udenfor landets grænser. Ligeledes vi har arbejdet med en lang række mellemstore og mindre virksomheder og sammen med ejere og direktioner udviklet og gennemført de nødvendige og ønskede forandringsprocesser – oftest i flerårige engagementer.