Skip to content
Vagn-strandgaard
Kontakt Vagn

Vagn Strandgaard

Proceskonsulent, facilitator, forfatter & konceptudvikler

Specialer

40 års erfaring som iværksætter, leder og forretningsudvikler i egne virksomheder.

Vagn har i 40 år været en væsentlig medspiller i omfattende organisatoriske transformationsprocesser i bl.a. LEGO A/S, Vestas A/S, DONG Energy, Carlsberg Breweries Grundfos A/S, SAS, De Sønderjyske Sygehuse, Brdr. Hartmann A/S og mange flere. Har gennemført lederudviklingsprogrammer i flere end 24 forskellige kulturer.

Underviser idag i professionel facilitering, grafisk facilitering og har tidligere været Global Director Marketing & Partnership i The International Association of Facilitators. Initiativtager til MiLife – et banebrydende koncept i personlig og social kompetenceudvikling for børn og unge.

Vagn er desuden forfatter og medforfatter til mere end 40 udgivelser til en lang række fagudgivelser inden for ledelse, organisationsudvikling og kommunikation. 

"Jeg er kendt for min innovative tilgang til personlig og organisatorisk udvikling, som har udmøntet sig i mange nye koncepter."

Således designede og udviklede jeg i forbindelse med bogudgivelserne om den lærende organisation i slutningen af 90’erne de to AMU-kurser: Teambuilding for produktionsgrupper og Medarbejderens Ressourcer, som flere end 500.000 danskere har gennemført.

Jeg bidrager med energi og engagement, overblik og systemisk tænkning, indsigt og ambitioner, omsorg og fornyelse. Som ung var jeg trommeslager i et rockband, og musikken er jeg ikke vokset fra endnu.

Uddannelser og certificeringer