Skip to content

Michael Liliefrost

Ledercoach, teambuilder & salgsudvikler

Specialer

Jeg er blandt pionererne, der introducerede coaching til ledere i Danmark. I 1996 var han med til at udgive den første danske coaching bog ”Coaching på Jobbet”.

Det meste af mit arbejdsliv har handlet om inspirere mennesker til præstere deres ypperste, nå deres mål og udleve deres drømme. Som coach er jeg kendt for at skære ind til benet i løbet af ganske få spørgsmål. Jeg er god til mennesker og til at pejle sig ind på den enkelte. Jeg er betænksom og har et stort hjerte. Oven på det ligger der en solid faglig kompetence.

Jeg har arbejdet med teamudvikling og coachet af en lang række ledere i for bl.a. Radiometer, Alk-Abello, Ferrosan, Coloplast, DSB og Skat. I Skat stod jeg bag udviklingen af deres MUS koncept ”MUS Med Mening, som var baseret på Appreciative Inquiry og i 20 år + har jeg afholdt ledercoachingkurser for Lederne.

Senest er jeg i fuld gang med salgsudvikling i Forsikringselskabet if… ,og jeg arbejder også som coach i sportens verden, både for trænere og udøvere.

"Min mission er at inspirere mennersker til at åbne op stole på sig selv og deres egne evner.”

Helt eksklusivt er jeg blandt de få i verden, der er coachuddannet af selveste Tim Gallwey. Han var internationalt anerkendt for at være katalysatoren for moderne coaching og sportspsykologi. Derudover er han medforfatter til bogen ”Coaching i Perspektiv”. 

Uddannelser og certificeringer