Skip to content

3 grunde til at være med i IAF

Det er meget vigtigt for os, at vi kan stå inde for den faglige kvalitet af vores undervisning. Derfor er vi certificeret efter de internationale standarder, som International Association of Facilitators (IAF) fastlagde for mere end tyve år siden, og de gælder stadig.

IAF er den største af to internationale organisationer, der har til formål at fremme og understøtte den faglige udvikling indenfor facilitering og give en ramme og en identitet til professionelle facilitatorer.

3 gode grunde til at blive medlem af IAF:

1: Du har brug for os.

Ligesom dig, arbejder IAF medlemmer med grupper. Vi hjælper grupper med at få det fulde udbytte af deres potentiale, og skabe en positive forandring i verden. Vi forstår de udfordringer, du står over for, når du skal præsentere involverende processer, der skal få grupper til at være mere inkluderende, samarbejdende og effektive. Kollega støtte, løbende læring og professionel udvikling er nødvendigt, for at man kan trives og udvikle sig som facilitator. Det er en profession, der er under stor udvikling i disse år.

2: Vi har brug for dig.

Eftersom vi er en organisation, der bygger på medlemsskaber, vil vi gerne have så mange stemmer som muligt med i den globale dialog, der omhandler vigtigheden af facilitering af grupper og organisationer overalt. IAF fejrede sit 20 års jubilæum i 2014, og vi er på vej ind i en ny vækstfase. Dit medlemskab hjælper os med at udvide vores rækkevidde og kendskabsgrad og opbygge et stærkt internationalt netværk.

3: Verden har brug for fantastiske facilitatorer.

Se dig omkring. På et hvilket som helst niveau i samfundet, i hvilket som helst land eller region, leder grupper efter måder at håndtere komplekse emner, løse interne konflikter og foretage gode beslutninger sammen. Ledere indser i stigende grad vigtigheden af at opbygge tillidsfulde relationer og empower mennesker, der tager medansvar. Dygtige facilitatorer udfylder en vigtig rolle, når det handler om at muliggøre positiv forandring.

”Når du bliver medlem af The International Association of Facilitators, køber du ikke bare en service, du bliver en del af et globalt samfund/fællesskab”

Martin G., IAF medlem, Manchester, England