Skip to content

Mødefacilitering og Future Performance i Politiken

Professionel facilitering i Politiken

Facilitering er et relativt nyt begreb i møde- og konsulentbranchen, og det har Politiken set nærmere på i denne artikel, som har fokus på netop facilitering og på Future Performance.

Fokus på facilitering og Future Performance

I artiklen kommer Politiken ind på, hvad facilitering af møder og processer er og den værdi, virksomheder og teams får ved at benytte møde- og procesfacilitatorer.

Professionel facilitering bidrager med markant øget effektivitet og engagement i møder og i de fleste andre processer som events, teamsamarbejde, udviklingsforløb, forandringsprocesser, omstruktureringsprojekter mv.

Det er der kommet en spændende artikel ud af, hvor Politiken i samarbejde med Future Performances Lotte Møller Sørensen på en nem og god måde kommer lidt i dybden med facilitatorens kompetencer og rolle. Der er bl.a. et par gode eksempler på, hvad man som virksomhed får ud af at uddanne nogle af sine egne ildsjæle eller samarbejde med professionelle facilitatorer.  Future Performance er erfarne specialister i facilitering og hjælper virksomheder med facilitering af processer/procesledelse og uddanner certificerede facilitatorer.

Du kan læse Politikens artikel om facilitering her.